In Dagny Andersen's slægt

Olding

 1997  i oktober måned  – familiens matriark fylder 80 år

De kom fra fjern og nær og de var der næsten allesammen.  Otte børn havde hun fostret op. Syv var tilbage og én var forhindret. 22 børnebørn var det blevet til og oldebørn var kommet til. De var der næsten alle sammen den dag i oktober 1997.

Der blev hilst på og givet gaver. Der blev spist og dvælet ved den fælles nadver som hver især havde bidraget med til “sammenskuddet”. Der blev sunget og holdt taler og der blev fortalt om gamle dage og der blev lyttet af de yngre generationer. Alle var muntre og fornøjede på denne specielle dag hvor familiens matriark fyldte firs år og hvor lejligheden til at dvæle lidt i hinandens selskab for en stund havde budt sig til.

Det skete ikke så ofte at alle var forsamlede. De, der var der – de var glade og fornøjede. Det glemte fødselaren sidenhen aldrig.

Om føje tid er det 14 år siden.

You Might Also Like