0 In Fra tiden i Strib

Flyttedag

Det bliver svært at gendrive, at de “gamle DOS-programmer” var effektive, stabile, driftsikre og problemfrie. De var vitterlig lette at håndtere og at reparere – og så fyldte de ikke så meget.

Mit første slægtsforskningsprogram var et sådant DOS-program. Ikke så prangende i sin visuelle fremtoning. Ikke så mange farver og ikke så mange dikkedarer. Enkelt og ligetil.

Så blev det opdateret til Windows – og det så pludselig lidt mere spændende ud.

Nu er det blevet noget gumpetung, sejtflydende og sendrægtigt. Mine oprydningsprogrammer har ædt hjælpefiler og filfragmenter ud af programmet med det til følge, at funktionen er blevet ændret ret så drastisk. Filer er møjsommeligt blevet repareret og geninstalleret – megen såkaldt spildtid er brugt.

Et helt nyt slægtsforskningsprogram af samme navn blev ganske vist udviklet og efter megen møje sendt på markedet, men det opfylder ikke mine forventninger.

Jeg har så for et års tid siden anskaffet et nyt velrenomeret og særdeles vel afprøvet slægtsforskningsprogram. Har brugt lidt tid på at lære programmet at kende og har besluttet, at det vil jeg bruge fremover.

Så nu holder samtlige mine indsamlede  slægtsdata gennem 32 år flyttedag. Elleve  generationer i fire slægtslinjer flytter i første omgang med.  Andre slægtsers linjer følger efter senere.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply