0 I Fra tiden i Strib

Den sidste stump hæk

Så blev den sidste lille stump hæk klippet. Denne sæson havde jeg ellers forsvoret selv at ville klippe hæk. Gik alligevel i gang og vupti, pludselig var jeg færdig hele vejen rundt – udvendigt og indvendigt, tre læs hækafklip og ditto antal ture til “Genbrugen” senere, var jeg så færdig.
Den lille stenbrobelægning er inspireret af min barndoms baggård  som nu fuldstændigt har skiftet udseende og på ingen måde ligner eller efterlader mindste spor om, hvad den var engang eller hvordan den så ud. Den baggård var belagt med piksten – narursten i nogenlunde ens størrelse og lidt toppede.
Min barndoms baggård har ikke længere en eneste synlig natursten, så moderne den nu er blevet. Den er blevet belagt med langtidsholdbart knastfrit og harpiksfyldt træ af bedste kvalitet, som efter sigende har holdbarhed på mindst tredive år.

I hjørnet under soveværelsesvinduet mejslede min bror Ejnar engang en havfrue i cementen og ved siden af mejslede min anden bror “Issi” symbolerne “Tro, håb og kærlighed”. Om de er der fysisk endnu, ved vi ikke. Hvis de er, så må de to drenges helleristninger her i skrivende stund være fyldt 75 år.

Andre tekster

Ingen kommentarer

Svar