3 I Fra tiden i Strib

Fra fredag til fredag

En gruppe af entusiatiske cykelmotionister – veltrænede til mindste detalje, med toptunet cykelgrej og målrettede forventninger – retter om få dage destinationen ind på Tour de Paris – eller Middelfart – Paris om man vil .

En uge efter start og 1200 kilometer senere  ruller de ind på Champ Elysee.  Det er bare Sejt.

Andre tekster

  • Helle
    13. juli 2011 at 12:46

    Vi er topklar – nu krydser vi bare fingre for tørvejr, når starten går på fredag kl. 9.

  • Peder Pedersen
    12. juli 2011 at 23:19

    Hej
    Jeg har set på Tour de Paris (Dini Tours)
    ER DU EN AF DISSE: entusiatiske cykelmotionister ?
    Så kommer jeg TRAP EL, Industrivej 3B på fredag kl. 9.
    Peder
    Jeg læser alle dine INDLÆG.

    • Ib
      13. juli 2011 at 15:52

      Hej Peder.

      Cykler ikke selv turen Middelfart – Paris. Har godt nok en multigearet letvægter med alskens udstyr og elektronik. Det hænder såmænd også at jeg på “stålhesten” overskrider sognegrænserne i et mageligt tempo og med højt hævet vandflaske. Rent cykelfilosofisk ihukommer jeg også med jævne mellemrum og frydefuld erindring min mors mange opfordringer om at cykle til bageren efter morgenbrød. Vores bager derhjemme lå ikke i Paris men i magelig afstand fra Korinth.
      Nu er jeg så blevet så privilegieret at være biologisk ophav til én af de deltagende piger på Dini Touren til Paris og det er jeg både lidt skidvigtig og stolt over. Så jeg giver gerne min datter og de andre håbefulde cykelmotionister lidt skærpet opmærksomhed og opbakning forud for – og under – deres tur til Paris.