Om

Jeg hedder Ib Møller Hansen og er Fynbo. Født i Faaborg på Sydfyn.

Gift med Ellis. Har voksne børn og børnebørn. Er udpræget udemenneske og holder meget af naturen og vort hjemlige vejrlig.

Uddannet slagter på Faaborg Andels Svineslagteri i perioden 1959 – 1963 og dét i en tid hvor byens gader og stræder drev af liflige dufte af middagsretter, cherrysovs og leverpostej, og hvor byens forretningsliv og større og mindre virksomheder emmede af visionær foretagsomhed og travlhed med rationaliseringer, tidstudier, akkorder, eksport, logistik, fast arbejde og stabil arbejdskraft  som gensidige parametre.


1964 forlod jeg byen med alle dens lyde og dufte og al dens foretagsomhed. Siden er der så løbet en del vand i stranden, som man siger. Byen og dens indbyggere har oplevet nye tider med forandringer.
Et utal af “penselstrøg” er ført hen over byens facader og husgavle, forretningskvarterer og steders arkitektur. Stort og småt har fundet indpas og livs erfarne og furede ansigter har set til – og fortløbende søgt ny mening.
I 1968 forlod jeg slagterfaget definitivt. Flyttede til Strib i 1970. Tog lærereksamen på Kolding Seminarium. Var efterfølgende i stilling i Nørre Aaby frem til jeg i 2003 som 60 årig forlod min erhvervsaktive karriere til fordel for andre gøremål og sysler.
Her på blog’en har jeg tænkt mig at reflektere lidt på dét, som var engang – på dét, som er nu – og på dét, som fremtiden byder. Se lidt udad, se lidt indad og spendere en stille og eftertænksom tanke hist og pist.  Det hele ud fra devisen: Sådan set – tænkt – og skrevet.