In Sådan set

I dag bliver i går

Han levede hele sit liv her på lokaliteten. Mere end firs år blev det til. For nogle dage siden takkede han af, slap sit tag i livet og sagde denne verden farvel. Jeg kendte ham ikke så godt som andre. Alligevel er tingenes tilstand ikke længere de samme.

Årstider skifter og dage går på hæld. Om føje timer rinder den 28. februar 2010 ud for aldrig mere at vende tilbage. Som ved et fingerknips er denne dag så ikke  længere. Den har haft sin tid.  Så er verden heller ikke mere den samme, selv om den gør hvad den kan for at være upåvirket.

I morgen er i morgen i dag og i overmorgen er i dag i forgårs. Så er dét, der sker i dag gårdsdagens begivenheder og dét, der sker i morgen en bid af fremtiden.

Tiden bliver en delmængde af livet og livet bliver en delmængde af tiden – uafladeligt og ustandseligt skiftende – Foråret er på vej.

You Might Also Like