In Alfred Vigelsø's slægt/ Slægt

Max Møller Hansen

Første søn af møller Niels Andreas Hansen og hustru Karen Cecilie Wikkelsø blev født på grevens mølle i Horne i år 1900 mens forældrene endnu var bestyrerpar på grevens mølle. Niels Andreas og Karen Cecilie var i 1897 blevet gift i Horne Kirke og året efter, i behørig afstand fra bryllupsdatoen, fik de deres første barn, en pige som blev døbt Kirsten. Et par år senere blev en dreng  født og døbt i Horne kirke med navnet Max Møller Hansen og midt i februar måned 1903 føder Karen Cecilie deres tredie barn – endnu en dreng som døbes Asger.
Asger dør ni måneder gammel af meningitis og begraves på Horne Kirkegård den 11. december 1903. Samme  år står Niels Andres og Karen Cecilies nybyggede mølle færdig.

Teksten redigeres lige nu…

Om Max og hans hustru Katrine læser du ved at KLIKKE HER

You Might Also Like